Partner

Cambridge Sound Management

Verdens førende producent inden for lydmaskering

Cambridge Sound Management er verdens førende producent indenfor lydmaskering systemer. Deres patenterede QtPro direkte-field lydmaskering består af et netværksforbundet styremodul samt nogle små højttalere (emittere), der er installeret i loftet i de lokaler, hvor man ønsker at skabe et bedre lydmiljø.

Er der for meget støj på jeres kontor? Bliver du distraheret af dine kollegaers samtaler?

Hvad er lydmaskering?
Lydmaskering  er en proces, hvor man tilføjer en lav baggrundslyd til lokalet gennem små højtalere i loftet, for at gøre samtalerne mindre hørbare og forstålige.

Cambridge Sound Management patenterede QtPro direct-field lydmaskering er en akustisk teknologi, der er designet til at reducere støjgener fra tale og beskytte tale privatsfæren på kontoret.

Fordele ved QtPro Lydmaskering.
Lydmaskering gør kontoret mere komfortabelt at være i for medarbejderne ved at reducere støj, som stresser. Lydmaskering øger samtidig den private talesfære.

 

QtPro Lydmaskering er den mest omkostningseffektive løsning på markedet, og samtidig er den let at installere. QtPro Lydmaskering systemer kræver ikke vedligeholdelse efter installation og bruger kun en meget lille mængde strøm for at være tændt 24 timer i døgnet.

Hvordan får jeg QtPro Lydmaskering?
QtPro Lydmaskering kan nemt installeres af din AV-leverandør eller it-partner. Har du byggeplaner, er det også muligt at få QtPro lydmaskering skrevet ind i disse via din arkitekt, byggerådgiver eller akustiske konsulent.

 

Lydmaskering på under 3 minutter

Case

ARoS fik styr på akustikken

ARoS ønskede at åbne en ny fløj af museet, ARoS public. Det nye rum skulle være et innovativt offentligt forum for læring og fortolkning. Rummets arkitektur og design skulle i lighed med den øvrige del af museet, være i moderne skandinavisk arkitektur med slanke linjer af beton og glas.
Jakob Bay Gydesen, ARoS Audiovisuelle Koordinator vidste, at disse reflekterende overflader ville skabe akustiske problemer i det nye rum. Han havde hørt, at lydmaskering kunne være en løsning på de akustiske udfordringer.

Klik på link nedenfor og læs, hvordan Cambridge og SEC DATACOM hjalp ARoS med at få styr på akustikken.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Cambridge Sound Management, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM