Events, Server/Storage

Dell Technologies World 2019

Den 29. april - 2. maj 2019 afholdes en af de helt store it-konferencer i Las Vegas - Dell Technologies World 2019. Her samles it-professionelle fra hele verden for at blive inspireret omkring teknologier, der kan være med til at styrke deres forretning.
Som i de forgangne år deltager SEC DATACOM naturligvis også talstærkt på Dell Technologies World og vi er allerede i fuld gang med planlægningen.

Skal du også til Dell Technologies World?
Vi hjælper dig gerne med planlægning af turen.

Inden vi fastlægger det endelige program og bestillinger, så vil vi gerne tilbyde dig hjælp med de praktiske detaljer for turen, herunder fly, hotel samt arrangementer fra SEC DATACOM. Hvis du klikker på linket nedenfor, så kan du vælge, om du ønsker at vi kommer tilbage med oplæg på en samlet rejsepakke eller “blot” hotel, fly eller arrangementer. Vi betragter det ikke som en  bindende tilmelding, men som en tilkendegivelse at du godt vil høre mere om mulighederne for at rejse med os.

Early Bird på konferencefee. Spar 400£

Hvis du bestiller konferencepas senest den 31. december 2018 sparer du 400$. Bestiller du inden den 22. februar 2019 sparer du 200$. Du får samtidig mulighed for at vælge en “early bird” gave.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information omkring vores tur i forbindelse med Dell Technologies World 2019, er du meget velkommen til at kontakte Asbjørn Navrestad på tlf.: 4810 8087 eller via. email: asbjornn@secdatacom.dk